AirHub Enterprise Solutions voor Drones

Search

AirHub Drone Starter Packages

Updated: Jan 26

Bespaar tijd en geld met een op maat gemaakt pakket voor uw operatie met onze Drone Starter Packages, inclusief drone(s), apparatuur, software, training en begeleiding.

Het opzetten van een professioneel drone programma binnen uw bedrijf is geen makkelijke taak. Welke drone past het beste bij onze werkzaamheden? Welke #software gebruiken we om data te verwerken? Hoe houden we ons aan de geldende wet- en regelgeving? AirHub helpt u deze vragen te beantwoorden en zo snel mogelijk een goede return on investment te realiseren.


Drones en apparatuur die passen bij uw operatie

Het kiezen van de juiste drone is essentieel voor het succes van uw drone programma. Heeft u zeer accurate kaarten nodig? Dan wilt u waarschijnlijk een drone met een #RTK module. Wilt u zendmasten inspecteren? Dan zal een drone met een 30x zoom camera beter bij u passen. Bij AirHub kunnen we u voorzien van de laatste #DJI drones en tablets, inclusief onze Drone Operations Management software. We zorgen er ook voor dat u beschikt over alle aanvullende accessoires en apparatuur die u nodig heeft om consistente en veilige operaties uit te voeren. Al onze drones worden geleverd met 12 maanden garantie en de mogelijkheid om uw drones door ons te laten onderhouden, zo hoeft u zich niet druk te maken over de continuïteit van uw operatie.


Het kiezen van de juiste drone is van essentieel belang voor het succes van uw operatie.

Software die past bij uw hardware

Door gebruik te maken van de juiste software, kan u de #data die u heeft verkregen omzetten in waardevolle eindproducten en inzichten. Het maakt niet u of uw werkt in de #constructie, #landbouw of #inspectie sector, wij voorzien u van het juiste softwarepakket om #3D modellen, hoge resolutie kaarten, #NDVI analyses of andere producten te maken. En met het AirHub Drone Operations Management platform kunt u makkelijk en snel informatie verkrijgen over het luchtruim waarin u vliegt, uw vluchten plannen en monitoren met #UTM connectiviteit en uw vloot van drones, teams en onderhoud beheren.


Gebruik AirHub om veilig te vliegen en in lijn te blijven met nationale regelgeving.

Uw training en vergunning, zo geregeld


Het aanschaffen van de juiste drones en software is slechts de eerste stap. Om veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties te kunnen uitvoeren wilt u dat uw crews worden voorzien van uitgebreide theoretische en praktische training in het toepassen van uw standard operating procedures (#SOPs) en typen operaties. AirHub begeleidt u bij het opstellen van een Operationeel Handboek en bij het aanvragen van de benodigde certificaten, #vergunningen en #ontheffingen. En ook nadat uw operatie is opgezet staan we voor u klaar in het geval er nieuwe uitdagingen ontstaan. Als operationeel manager kunt u ons AirHub Drone Operations Management platform gebruiken om onderhoud te plannen, de currency van uw crew te monitoren en uw personeel te voorzien van de juiste documentatie zoals bijvoorbeeld #checklisten.


Hoe AirHub u kan helpen


Bij AirHub hebben we vele organisaties uit verschillende industrieën en sectoren geholpen bij het opzetten van veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties. Neem contact met ons op om te profiteren van de expertise en ervaring van onze adviseurs en trainers. Zij kunnen u helpen de juiste drone en software te selecteren, uw standard operating procedures en operationeel handboek te schrijven, uw trainingsprogramma op te zetten en uw vergunning aan te vragen. En met ons AirHub Drone Operations Management platform kunnen uw managers een duidelijk overzicht behouden op uw vliegoperatie.

  • White Twitter Icon

© 2017 - 2020 by AirHub - All rights reserved - Privacy Policy