DJI Matrice 210 - Drone Starter Package

Updated: Jan 26

Bespaar tijd en geld met een op maat gemaakt pakket voor uw operatie met onze Drone Starter Packages, inclusief drone(s), apparatuur, software, training en begeleiding.

Het opzetten van een professioneel drone programma binnen uw bedrijf is geen makkelijke taak. Welke drone past het beste bij onze werkzaamheden? Welke #software gebruiken we om data te verwerken? Hoe houden we ons aan de geldende wet- en regelgeving? AirHub helpt u deze vragen te beantwoorden en zo snel mogelijk een goede return on investment te realiseren.


De DJI Matrice 200 Series


De DJI #Matrice 200 series is een veelzijdig platform dat kan worden gebruikt voor bijna elk type operatie. Het robuuste ontwerp en de simpele manier van configureren zorgen ervoor dat deze drone een volledige oplossing kan bieden voor uiteenlopende industriële toepassingen, variërend van het inspecteren van objecten tot het verkrijgen van (overzichts)beelden bij noodsituaties. Alle versies beschikken over een IP43 rating, een anti-collision beacon, een ingebouwde ADS-B receiver, encrypted data transmissie en obstacle avoidance.


De DJI Matrice 210 kan geconfigureerd worden met twee gimbals onder de drone of één gimbal boven op de drone die kunnen worden uitgerust met camera's uit de DJI Zenmuse sier, zoals de #Z30 zoom camera, de #XT2 thermische en visuele camera of zelfs sensoren van derde partijen. Ontwikkelaars kunnen bovendien gebruik maken van de DJI Onboard #SDK om custom applicaties te bouwen of payloads/apparatuur van derde partijen te voorzien van stroom. De DJI 210 RTK is verder voorzien van twee ingebouwde hoog-accurate #RTK modules waardoor centimeter nauwkeurige navigatie mogelijk is. Deze nauwkeurigheid kan zelfs nog verder worden verhoogd door het DJI D-RTK Mobile Station aan te sluiten.

Bij AirHub kunnen we u voorzien van de juiste Matrice 200 Series configuratie die past bij uw toepassing. Wij leveren het toestel hierbij met een tablet inclusief onze Drone Operations Management software. We zorgen er ook voor dat u beschikt over alle aanvullende accessoires en apparatuur die u nodig heeft om consistente en veilige operaties uit te voeren. Al onze drones worden geleverd met 12 maanden garantie en de mogelijkheid om uw drones door ons te laten onderhouden, zo hoeft u zich niet druk te maken over de continuïteit van uw operatie.


Software die past bij uw hardware


Door gebruik te maken van de juiste software, kan u de #data die u heeft verkregen omzetten in waardevolle eindproducten en inzichten. Het maakt niet u of uw werkt in de #constructie, #landbouw of #inspectie sector, wij voorzien u van het juiste softwarepakket om #3D modellen, hoge resolutie kaarten, #NDVI analyses of andere producten te maken. En met het AirHub Drone Operations Management platform kunt u makkelijk en snel informatie verkrijgen over het luchtruim waarin u vliegt, uw vluchten plannen en monitoren met #UTM connectiviteit en uw vloot van drones, teams en onderhoud beheren.

Gebruik AirHub om veilig te vliegen en in lijn te blijven met nationale regelgeving.

Uw training en vergunning, zo geregeld

Het aanschaffen van de juiste drones en software is slechts de eerste stap. Om veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties te kunnen uitvoeren wilt u dat uw crews worden voorzien van uitgebreide theoretische en praktische training in het toepassen van uw standard operating procedures (#SOPs) en typen operaties. AirHub begeleidt u bij het opstellen van een Operationeel Handboek en bij het aanvragen van de benodigde certificaten, #vergunningen en #ontheffingen. En ook nadat uw operatie is opgezet staan we voor u klaar in het geval er nieuwe uitdagingen ontstaan. Als operationeel manager kunt u ons AirHub Drone Operations Management platform gebruiken om onderhoud te plannen, de currency van uw crew te monitoren en uw personeel te voorzien van de juiste documentatie zoals bijvoorbeeld #checklisten.


Hoe AirHub u kan helpen

Bij AirHub hebben we vele organisaties uit verschillende industrieën en sectoren geholpen bij het opzetten van veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties. Neem contact met ons op om te profiteren van de expertise en ervaring van onze adviseurs en trainers. Zij kunnen u helpen de juiste drone en software te selecteren, uw standard operating procedures en operationeel handboek te schrijven, uw trainingsprogramma op te zetten en uw vergunning aan te vragen. En met ons AirHub Drone Operations Management platform kunnen uw managers een duidelijk overzicht behouden op uw vliegoperatie.

  • White Twitter Icon

© 2017 - 2020 by AirHub - All rights reserved - Privacy Policy