DJI Mavic 2 Enterprise - Drone Starter Package

Updated: Jan 26

Bespaar tijd en kosten met direct de juiste drones, apparatuur en meer met onze Drone Starter Packages, specifiek samengesteld voor uw type operatie.


Het opzetten van een professioneel drone programma binnen uw bedrijf is geen makkelijke taak. Welke drone past het beste bij onze werkzaamheden? Welke #software gebruiken we om data te verwerken? Hoe houden we ons aan de geldende wet- en regelgeving? AirHub helpt u deze vragen te beantwoorden en zo snel mogelijk een goede return on investment te realiseren.

De DJI Mavic 2 Enterprise

Of u nu reddingsoperaties wilt uitvoeren, zonnepanelen wilt inspecteren of (industriële) inspecties wilt uitvoeren aan bijvoorbeeld hoogspanningsmasten, de DJI #Mavic 2 Enterprise is het perfecte toestel voor bijna elke toepassing. De standaard versie van de Mavic 2 Enterprise komt met een krachtige 12MP camera met 2x optische en 3x digitale zoom en is daarom zeer geschikt voor gedetailleerde inspecties. De Mavic 2 Dual is uitgerust met een optische en FLIR thermische camera die voor zowel visuele als thermische inspecties gebruikt kan worden. Beide drones kunnen ook worden uitgerust met optionele accessoires zoals een zoeklicht, een speaker of een beacon. Ook zijn de Mavic 2 Enterprise series drones uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals tien sensoren die botsingen met objecten voorkomen en uitgebreide data encryptie.


Bij AirHub leveren we de juiste versie van de Mavic 2 Enterprise die precies past bij wat u nodig heeft, bovendien wordt het toestel geleverd inclusief een tablet met onze Drone Operations Management Software. We voorzien u verder ook van alle aanvullende accessoires en apparatuur die u nodig heeft om consistente, operaties uit te voeren met een laag risico. En al onze M2E drones komen met 12 maanden omruilgarantie en de mogelijkheid om de drone bij ons te laten onderhouden, hierdoor kan u op elk moment een drone operatie uitvoeren.

Het kiezen van de juiste drone is van essentieel belang voor het succes van uw operatie.

Software die past bij uw hardware


Door gebruik te maken van de juiste software, kan u de #data die u heeft verkregen omzetten in waardevolle eindproducten en inzichten. Het maakt niet u of uw werkt in de #constructie, #landbouw of #inspectie sector, wij voorzien u van het juiste softwarepakket om #3D modellen, hoge resolutie kaarten, #NDVI analyses of andere producten te maken. En met het AirHub Drone Operations Management platform kunt u makkelijk en snel informatie verkrijgen over het luchtruim waarin u vliegt, uw vluchten plannen en monitoren met #UTM connectiviteit en uw vloot van drones, teams en onderhoud beheren.

Gebruik AirHub om veilig te vliegen en in lijn te blijven met nationale regelgeving.

Uw training en vergunning, zo geregeld


Het aanschaffen van de juiste drones en software is slechts de eerste stap. Om veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties te kunnen uitvoeren wilt u dat uw crews worden voorzien van uitgebreide theoretische en praktische training in het toepassen van uw standard operating procedures (#SOPs) en typen operaties. AirHub begeleidt u bij het opstellen van een Operationeel Handboek en bij het aanvragen van de benodigde certificaten, #vergunningen en #ontheffingen. En ook nadat uw operatie is opgezet staan we voor u klaar in het geval er nieuwe uitdagingen ontstaan. Als operationeel manager kunt u ons AirHub Drone Operations Management platform gebruiken om onderhoud te plannen, de currency van uw crew te monitoren en uw personeel te voorzien van de juiste documentatie zoals bijvoorbeeld #checklisten.


Hoe AirHub u kan helpen


Bij AirHub hebben we vele organisaties uit verschillende industrieën en sectoren geholpen bij het opzetten van veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties. Neem contact met ons op om te profiteren van de expertise en ervaring van onze adviseurs en trainers. Zij kunnen u helpen de juiste drone en software te selecteren, uw standard operating procedures en operationeel handboek te schrijven, uw trainingsprogramma op te zetten en uw vergunning aan te vragen. En met ons AirHub Drone Operations Management platform kunnen uw managers een duidelijk overzicht behouden op uw vliegoperatie.

  • White Twitter Icon

© 2017 - 2020 by AirHub - All rights reserved - Privacy Policy