DJI Phantom 4 RTK of Multispectral - Drone Starter Package

Updated: Jan 26

Bespaar tijd en kosten met direct de juiste drones, apparatuur en meer met onze Drone Starter Packages, specifiek samengesteld voor uw type operatie.

Het opzetten van een professioneel drone programma binnen uw bedrijf is geen makkelijke taak. Welke drone past het beste bij onze werkzaamheden? Welke #software gebruiken we om data te verwerken? Hoe houden we ons aan de geldende wet- en regelgeving? AirHub helpt u deze vragen te beantwoorden en zo snel mogelijk een goede return on investment te realiseren.


De DJI Phantom 4 RTK


Als u zeer accurate mappingsvluchten wilt uitvoeren dan is de DJI #Phantom 4 RTK het toestel wat u nodig heeft. De #RTK module - in combinatie met het optionele D-RTK GNSS Mobile Station - verzamelt real-time, centimeter nauwkeurige positiedata voor verbeterde absolute nauwkeurigheid in de metadata van uw afbeeldingen, en dit terwijl u minder ground control points nodig heeft. Het toestel is voorzien van een back-up GNSS module die de stabiliteit en nauwkeurigheid van het toestel garandeert in gebieden met slecht bereik, zoals steden. Door gebruik te maken van beide modules zorgt de Phantom 4 RTK voor optimale vluchtveiligheid terwijl u er tegelijkertijd zeker van bent dat u zeer accurate data kunt vergaren voor complexe survey, mapping of inspectie-toepassingen.


Het OcuSync Transmission System zorgt voor stabiele en betrouwbare HD foto- en videotransmissies tot 7km afstand, hetgeen zeer handig is voor het in kaart brengen van grotere oppervlakten. Het nieuwe TimeSync systeem synchroniseert continue de flight controller, camera en RTK module en zorgt er hiermee voor dat elke foto de meest accurate metadata bevat en fixeert de positiedata aan het middelpunt van de 20 megapixel CMOS camera sensor, hiermee wordt het resultaat voor fotogrammetrie geoptimaliseerd en verkrijgt de afbeelding centimeter nauwkeurige positiedata.
De DJI Phantom 4 Multispectral


Als u snel en efficient data wilt verzamelen om inzicht te krijgen in de gezondheid van uw gewassen en uw vegetatie wilt beheren, is de Phantom 4 Multispectral de aangewezen drone voor u. De drone beschikt over een 3-assen gestabiliseerde multispectrale camera setup met 1 RGB camera en 5 multispectrale camera's met blue, green, red, red edge en near infrared banden, allemaal met een 2 MP shutter.


De P4 Multispectral heeft een ingebouwde zonlicht-sensor bovenop de drone die zonnestraling vangt en zo zorgt voor accurate en consistente data onder verschillende lichtomstandigheden. Door de verzamelde data te verwerken kunnen op deze manier accurate #NDVI (Normalized Difference Vegetation Index) resultaten bereikt worden.


De DJI Phantom 4 Multispectral beschikt over hetzelfde accurate TimeSync positioning system als de Phantom 4 RTK. Ook kan de RTK module van de P4 Multispectral worden ondersteund met het optionele D-RTK GNSS Mobile Station of worden verbonden aan NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol). Ook kan de satellietdata worden opgeslagen voor Post Processed Kinematics (PPK).


Bij AirHub kunnen we u voorzien van een ready-to-fly Phantom 4 RTK of Multispectral inclusief het optionele D-RTK GNSS Mobile Station. Bovendien wordt de drone geleverd met een professionele tablet, inclusief onze Drone Operations Management software. We zorgen er ook voor dat u beschikt over alle aanvullende accessoires en apparatuur die u nodig heeft om consistente en veilige operaties uit te voeren. Al onze drones worden geleverd met 12 maanden garantie en de mogelijkheid om uw drones door ons te laten onderhouden, zo hoeft u zich niet druk te maken over de continuïteit van uw operatie.


Het kiezen van de juiste drone is van essentieel belang voor het succes van uw operatie.

Software die past bij uw hardware


Door gebruik te maken van de juiste software, kan u de #data die u heeft verkregen omzetten in waardevolle eindproducten en inzichten. Het maakt niet u of uw werkt in de #constructie, #landbouw of #inspectie sector, wij voorzien u van het juiste softwarepakket om #3D modellen, hoge resolutie kaarten, #NDVI analyses of andere producten te maken. En met het AirHub Drone Operations Management platform kunt u makkelijk en snel informatie verkrijgen over het luchtruim waarin u vliegt, uw vluchten plannen en monitoren met #UTM connectiviteit en uw vloot van drones, teams en onderhoud beheren.

Gebruik AirHub om veilig te vliegen en in lijn te blijven met nationale regelgeving.

Uw training en vergunning, zo geregeld

Het aanschaffen van de juiste drones en software is slechts de eerste stap. Om veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties te kunnen uitvoeren wilt u dat uw crews worden voorzien van uitgebreide theoretische en praktische training in het toepassen van uw standard operating procedures (#SOPs) en typen operaties. AirHub begeleidt u bij het opstellen van een Operationeel Handboek en bij het aanvragen van de benodigde certificaten, #vergunningen en #ontheffingen. En ook nadat uw operatie is opgezet staan we voor u klaar in het geval er nieuwe uitdagingen ontstaan. Als operationeel manager kunt u ons AirHub Drone Operations Management platform gebruiken om onderhoud te plannen, de currency van uw crew te monitoren en uw personeel te voorzien van de juiste documentatie zoals bijvoorbeeld #checklisten.Hoe AirHub u kan helpen

Bij AirHub hebben we vele organisaties uit verschillende industrieën en sectoren geholpen bij het opzetten van veilige, efficiënte en verantwoorde drone operaties. Neem contact met ons op om te profiteren van de expertise en ervaring van onze adviseurs en trainers. Zij kunnen u helpen de juiste drone en software te selecteren, uw standard operating procedures en operationeel handboek te schrijven, uw trainingsprogramma op te zetten en uw vergunning aan te vragen. En met ons AirHub Drone Operations Management platform kunnen uw managers een duidelijk overzicht behouden op uw vliegoperatie.

  • White Twitter Icon

© 2017 - 2020 by AirHub - All rights reserved - Privacy Policy