Het Drone Operations Management Platform

Updated: Jan 11

Plan, vlieg en log uw vluchten gemakkelijk en efficiënt en manage uw drone operatie vanuit kantoor of direct in het veld met het Drone Operations Management platform van AirHub.

Als een professionele drone operator heeft u gedetailleerde informatie nodig om je operaties te plannen, wilt u real-time inzicht in lopende operaties en wilt u zich houden aan de geldende wet- en regelgeving. AirHub's Drone Operations Management platform verbindt u en de organisatie aan de drone, het luchtruim eromheen en de data die de drone verzameld.


Piloten kunnen onze mobiele applicaties gebruiken om hun vluchten te plannen, hun DJI drone te besturen in het veld en managers kunnen een direct overzicht houden van hun operatie vanaf het web-based dashboard.


Legale en efficiënte vluchtplanning

Plan uw vluchten en bereid deze efficiënt en legaal voor met onze pre-flight planning tools. Onze luchtvaartkaart geeft u direct een uitgebreid overzicht van het luchtruim om u heen. Binnen een paar seconden kunt u checken of mag vliegen op uw locatie, wat de regels voor het gebied zijn en of u toestemming nodig hebt. Ook kunt u anticiperen op veranderingen in het weer met onze hyper-lokale weersvoorspellingen.


Als u klaar bent om te vliegen kunt u binnen enkele minuten een vliegplan opzetten. Selecteer het gebied waarin u gaat vliegen en het type vlucht (#VLOS, #EVLOS of #BVLOS) en geef uw vlucht een naam of ID. Voeg notities, checklisten, toestemmingsverklaringen en documenten toe en selecteer de piloot, waarnemer en payload operator uit uw team. Verbind uw DJI drone automatisch of selecteer uw drone, batterij(en) en apparatuur uit de library.

Real-time control en luchtruim deconflictie


Op het moment dat u uw vlucht start wordt er automatisch een bericht verzonden naar de plaatselijke beheerder van het luchtruim of de luchtverkeersleiding over het Unmanned Traffic Management System (#UTM). In gebieden waar toestemming vereist is kunt u zo binnen enkele minuten toestemming krijgen om te vliegen en uw vlucht beginnen. Tijdens de vlucht kan de luchtverkeersleider uw vlucht tracken en u in real-time informeren over mogelijk conflicterend verkeer.


DJI drones kunnen automatisch bestuurd worden vanuit de AirHub mobiele applicaties, dus zodra u geland bent wordt alle data over uw drone, batterijen en apparatuur automatisch opgeslagen in het logboek.


AirHub's Drone Operations Management platform helpt u legaal en met zelfvertrouwen te vliegen.

Houd een overzicht over uw operatie en houdt u aan de wet


Met de ingebouwde library kunnen operations managers een team opzetten en een overzicht krijgen van de batterijen, drones en randapparatuur binnen de organisatie. Van alle apparatuur binnen de organisatie wordt het aantal gevlogen uren automatisch bijgehouden en kan de data worden geëxporteerd. Ook kunnen managers bijhouden wie waar en wanneer gevlogen heeft en of de brevetten en andere documenten nog geldig zijn.


Ook kan het onderhoud van de drones, batterijen en randapparatuur worden gepland en bijgehouden en kunnen incidenten worden gelogd en opgevolgd. Piloten, waarnemers en payload operators kunnen hun persoonlijke documenten zoals brevetten, medische certificaten en meer opslaan in hun persoonlijke profiel.Beschikbaar voor iOS, Android en Web


Het AirHub Drone Operations Management platform is gratis beschikbaar voor iPhone en iPad, Android telefoons en tablets en online met het Web-Dashboard. Wilt u een team opzetten, onderhoud inplannen of incidenten loggen? Neem dan contact met ons op voor een Enterprise Plan.


- Download hier voor iOS -

- Download hier voor Android -

- Log in op het Web-Dashboard -

  • White Twitter Icon

© 2017 - 2020 by AirHub - All rights reserved - Privacy Policy