Een verbonden luchtruim met 5G Drones, U-Space en UAM

U-SPACE & UAM

Een Sterke Combi

AirHub x AirMap

AirMap is wereldwijd het leidende bedrijf in luchtvaartdata voor drones. AirHub werkt samen met AirMap en het VUTURA consortium aan de ontwikkeling van U-Space en aanverwante services om drones op een veilige manier te integreren in ons luchtruim en de wereld om ons heen. 

AirMap logo toevoegen

U-SPACE & UAM

Innovatie In De Lucht

Drones veranderen snel van een nieuwigheid naar een dagelijkse tool voor bedrijven over de hele wereld. Met de introductie van U-Space en 5G zal deze verandering nog sneller gaan de komende jaren. AirHub staat aan de frontlinie van deze transformatie en samen met onze partners vormen we de toekomst van ons luchtruim door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die het gebruik van drones nog veiliger en efficiënter maken. 

Digitale Infrastructuur

Met de toetreding van vele duizenden drones tot ons luchtruim in het komende decennium zullen we een nieuw soort luchtverkeersleiding nodig hebben. Samen met partners ontwikkelt AirHub de infrastructuur voor U-Space, dat ons luchtruim veilig zal houden.

De Standaard Zetten

Met het enorme tempo van technologische ontwikkelingen is het voor overheden soms moeilijk om bij te blijven. Wij helpen bij de ontwikkeling van nieuw standaarden rondom privacy, data security en milieu-impact om drones veilig te integreren in de maatschappij.

Systemen Ontwikkelen

Met groeiende vloten van drones en meer bedrijven die drones inzetten is er behoefte aan nieuwe software systemen voor het plannen, aansturen en monitoren van vluchten en het verwerken van data. Wij helpen organisaties met het ontwikkelen van deze systemen en services. 

Sterke Samenwerkingen

U-SPACE & UAM

5G Drones in een Verbonden Wereld

5G zal onze wereld enorm veranderen door miljarden IoT devices tegelijkertijd met het internet te verbinden. Samen met KPN - de grootste telecomprovider van Nederland - ontwikkeld AirHub toepassingen die de kracht van drones en het 5G netwerk combineren.  

SUBSCRIBE

Get operational support and industry insights from AirHub.

U-SPACE & UAM

Samen Werken Richting Urban Air Mobility

AirHub leidt het Nederlandse initiatief om de toekomst van Urban Air Mobility vorm te geven in een van de drukst bevolkte landen op aarde. Volg ons en onze geweldige partners binnen de Dutch Drone Delta op onze weg naar onbemand vracht- en passagiersvervoer door de lucht. 

  • White Twitter Icon

© 2017 - 2020 by AirHub - All rights reserved - Privacy Policy